AzG-cursus Energie

 

Interactieve cursus Energie 

Genre: Interactieve cursus

Opdrachtgever: Artsen zonder Grenzen Nederland, Field Support Unit

Producent: Wilbert Smit Script & Mediaproducties

Productie, samenstelling en tekst: Wilbert Smit

Software Design: deNes, Amsterdam

Animaties: Trifid Media Creations, Eindhoven

Grafisch ontwerp: Studio C-kwadraat, Amsterdam

 

Doelgroep: Artsen en logistiek medewerkers die binnenkort voor het eerst worden uitgezonden; naslag voor medewerkers in het veld en basisopleiding voor lokale medewerkers.

Doel: De doelgroep virtueel wegwijs maken in de theorie en het gebruik van apparatuur voor het opwekken en leveren van elektrische energie op plaatsen waar dit niet vanzelfsprekend uit het stopcontact komt. De interactieve lesstof wordt op een dusdanig levensechte wijze gepresenteerd dat de cursisten hiermee een basis leggen voor het direct in de praktijk kunnen omgaan met deze belangrijke technische hulpmiddelen.

Opzet: Ook bij deze productie gaan we uit van het eerder ontwikkelde format waarin de twee vorige cursussen voor Artsen zonder Grenzen (AzG) zijn uitgebracht. Zie: Portfolio > interactief. En net als bij de vorige productie is gebruik gemaakt van het Content Management Systeem (CMS) wat wij speciaal voor dit format hebben ontwikkeld.
Grofweg is de cursus onderverdeeld in een theoretisch gedeelte, een praktisch gedeelte, Frequently Asked Questions, kennistesten en uitgebreide achterliggende informatie.