Huisstijl Troostcafé

Huisstijl Troostcafé

De huisstijl bestaat uit een logo, banner, flyer en naam-kaartjes.

Vrijwilligers-organisatie Het Thomas Troostcafé organiseert middagen op een fijne, troostrijke plek, waar iedereen kan binnenlopen die even op verhaal wil komen.

Huisstijl Annelies van Eekeren

 

Huisstijl voor Annelies van Eekeren

Opdrachtgever: Annelies van Eekeren, procesbegeleiding, training & coaching

Drs. Annelies van Eekeren is zelfstandig organisatiesociologe en faciliteert management en medewerkers met procesbegeleiding, training en coaching. Van Eekeren heeft ruime ervaring in uiteenlopende sectoren en focust op de sociale aspecten van werken, met aandacht voor de emotionele kant van organisatieontwikkeling.

De ontwikkeling van de huisstijl begon met het beeld van een koperblaas instrument waarvan de vorm Annelies getroffen had. Vanuit dat beeld is het logo ontstaan met een strak vierkant waarbinnen de ronde spriraal beweging en emotie verbeeldt. Bij het ontwikkelen van een digitale nieuwsbrief leende het logo zich er goed voor om letterlijk in beweging te komen. Ook maakten we een bouwplaat-kubus waarbij het logo verknipt lijkt, maar toch weer samen kan komen als de kubus klaar is.

Website en mailing i.s.m. Bie Kho

Huisstijl Senioren Zorg Plan

 

Huisstijl voor Senioren Zorg Plan

De nieuwe huisstijl voor Senioren Zorg Plan is gebaseerd op de bestaande kleur rood en aangevuld met een nieuwe pay-off. De medewerkers zijn betrokken, zorgzaam, respectvol en deskundig. De organisatie zorgt voor continuïteit en zoekt naar een goede match van cliënt en zorgverlener.

MENU