Home

Grafisch vormgever Studio Christien van Beek en Wilbert Smitmedia Producties zijn samengegaan in SchinkelDuo Communicatie:

Wat doen we
Communicatieplan
Teksten
Grafisch ontwerp en huisstijlen Website en Social Media (Internet)Films
Filmcursussen

Voor wie
Nonprofit
Overheid
ZZP
MKB

Hoe
Kort en overzichtelijk
Weinig woord en veel beeld
Sterke foto’s
Sprekende films
Strakke vormgeving
Zakelijk helder

Wat hebben we gedaan
Ga naar Menubalk > Portfolio voor een selectie van ons werk.

Wie zijn we

Christien van Beek – DSC00062 - versie 567x486-2Na m’n grafische opleiding ben ik begonnen als zelfstandig vormgever in m’n eigen studio met drukwerk voor nonprofit klanten en huisstijlen voor bedrijven en overheid. Enkele jaren later ben ik samen met andere grafisch vormgevers een studio begonnen en na 12 jaar ben ik weer verder gegaan binnen m’n eigen studio. Al die jaren heb ik ook regelmatig grafisch werk gemaakt voor de audio-visuele producties van Wilbert.

Wilbert Smit – Na de Filmacademie heb ik onder meer scenario geschreven voor tv-producties, zowel drama als documentaire. Tegelijkertijd heb ik ook altijd opdrachtfilms voor de nonprofit sector gemaakt. De laatste tijd betekent dit meestal korte internetfilms, veelal voor freelancers, MKB en instellingen, waarbij ik naast scenario, regie en productie ook zelf camera, geluid en montage doe. Omdat steeds meer zzp’ers en instellingen graag zelf internetfilms willen kunnen maken, kwam de vraag naar lesgeven als vanzelf bij mij terecht. Sindsdien geef ik cursussen voor zowel beginners als gevorderden, individueel en in groepsverband.

Samen
Al die jaren hebben we vanuit onze eigen firma’s met elkaar samengewerkt. Christien ontwierp de dvd-hoesjes voor de opdrachtfilms die Wilbert produceerde en hij schreef weer teksten voor de folders die Christien voor haar klanten ontwierp of maakte een promofilm voor een klant waar zij de huisstijl voor aanpaste. En nu dan hebben we besloten onze krachten meer te laten zijn dan de som der delen: een gezamenlijk bedrijf met een breder aanbod.